Stel een vraag

   

Veelgestelde vragen

 

Vul hier je vraag in

Alle veelgestelde vragen over...

Categorie selectie:


  • Hoe lang duurt het voordat mijn prijs wordt uitbetaald?
    Heb je in de winkel gespeeld en jouw nettoprijs is lager dan € 449 dan betaalt de winkelier je in de meeste gevallen uit. Wanneer de winkelier niet uitbetaalt of de nettoprijs is hoger dan € 449, moet je je deelnamebewijs (aangetekend) en een kopie van je legitimatiebewijs opsturen naar Stichting De Nationale Sporttotalisator, Postbus 3074, 2280 GB te Rijswijk. Je ontvangt de prijs binnen 30 dagen, nadat wij het deelnamebewijs hebben ontvangen, op je bankrekening. Let op: na een jaar vervalt het recht op je prijs, dus zorg ervoor dat je het deelnamebewijs tijdig opstuurt.. De kosten van verzending worden teruggestort op je bankrekening. Je kunt ook contact opnemen met de Klantenservice via 0800-1506 (gratis)
  • Wat is de vergoeding van de kosten voor het aangetekend versturen van mijn deelnamebewijs?
    Indien je daadwerkelijk een prijs hebt gewonnen worden de volledig door jou gemaakte kosten voor het aangetekend verzenden van je deelnamebewijs, tegelijkertijd met de gewonnen prijs, op je rekening teruggestort.
  • Als ik een aantal weken vooruit speel kan ik tussentijds gewonnen prijzen dan wel innen?
    Ja, deze kan je bij de winkelier innen. Voor de resterende trekkingen ontvang je een vervangend deelnamebewijs.

 

Akkoord

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de vraag hoe men onze website bereikt en hoe de website wordt gebruikt. Bij het bezoeken van onze website, gaat u akkoord met dit gebruik. U accepteert bij gebruikmaking van onze site onze Privacy voorwaarden.

Content Server Image