Stel een vraag

   

Veelgestelde vragen

 

Vul hier je vraag in

Alle veelgestelde vragen over...

Categorie selectie:


 • Hoe werkt het als ik op SuperZaterdag een WeekendLot koop?
  Ook in dat geval speel je mee met de eerstvolgende trekking van Lotto met Cijferspel – de eerste SuperZaterdag-trekking dus - en de eerstvolgende trekking van Eurojackpot. Wil je met beide Super Zaterdag trekkingen meedoen, dan betaal je in totaal € 3,- extra: € 2,- voor de tweede Lotto-trekking van Super Zaterdag en € 1,- voor de tweede trekking van Cijferspel op Super Zaterdag.
 • Ik heb op zaterdag een WeekendLot gekocht, in welke trekking speel ik dan mee?
  Je speelt altijd mee met de eerstvolgende trekking van Eurojackpot en de eerstvolgende trekking van Lotto met Cijferspel. Als je dus op zaterdag voor 17:55 uur een WeekendLot koopt, dan speel je diezelfde avond mee de trekking van Lotto met Cijferspel en met de Eurojackpot trekking van die vrijdag erop. De exacte trekkingen waaraan je deelneemt, vind je overigens op de 2 deelnamebewijzen.
 • Waar is het WeekendLot verkrijgbaar?
  Het WeekendLot is verkrijgbaar bij alle Lottoverkooppunten. Kijk voor één van onze verkooppunten bij jou in de buurt op www.lotto.nl.
 • Wat kost een WeekendLot?
  De inleg voor het WeekendLot bedraagt € 5,-. Dit is gelijk aan de inleg voor Eurojackpot (€ 2,-) en Lotto met Cijferspel (€ 2,- en € 1,-) tezamen, indien je deze los aanschaft. Het los deelnemen aan deze spellen blijft gewoon mogelijk, op dezelfde manier zoals het altijd ging.
 • Wat is het WeekendLot?
  Het Weekendlot is een spelformulier waarmee je in de winkel één aankoop deel kan nemen aan de eerstvolgende trekking van Eurojackpot en Lotto met Cijferspel. Als je dit spelformulier inlevert bij je winkelier, ontvang je in één keer twee deelnamebewijzen uit de terminal: één voor de eerstvolgende trekking van Eurojackpot en één voor de eerstvolgende trekking van Lotto en Cijferspel. Je kunt aan al deze trekkingen nog steeds los deelnemen.
 • Kan ik online een WeekendLot kopen?
  Nee, een WeekendLot is alleen verkrijgbaar in de winkel. Je kunt online wel altijd meespelen aan de eerstvolgende trekkingen van Eurojackpot en Lotto met Cijferspel, echter niet in één transactie.

 

Akkoord

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de vraag hoe men onze website bereikt en hoe de website wordt gebruikt. Bij het bezoeken van onze website, gaat u akkoord met dit gebruik. U accepteert bij gebruikmaking van onze site onze Privacy voorwaarden.

Content Server Image